Laatste Nieuws

postzegels verzamelen

Dorpsbudget en Verzamelaarsmarkt zaterdag 27 januari

Zaterdag 27 januari staat De Aelder Meent van 14.00 tot 17.00 uur in het teken van de verzamelhobby en de indiening van verzoeken voor subsidie uit het Dorpsbudget.

Verzamelaarsmarkt

Verzamel je iets?  Of heb je een hobby die je met anderen wilt delen? Kom dan naar De Aelder Meent voor het ruilen, kopen en verkopen van wat jij verzamelt of om gezellig te kletsen over je verzameling of hobby. Maar ook als je niets verzamelt ben je van harte welkom! Wie weet waar dat toe kan leiden!

Subsidie uit Dorpsbudget

Tot woensdag 31 januari kunnen nog verzoeken worden ingediend voor een subsidie uit het Dorpsbudget. Zaterdag 27  januari van 14.00 tot 17.00 zijn bestuurders van Dorpsbelangen Aalden in De Aelder Meent aanwezig om uw verzoek in ontvangst te nemen of om nadere informatie te verstrekken. Laat deze kans niet liggen om iets voor het dorp of uw wijk te organiseren, dat bijdraagt aan de leefbaarheid. Maak gebruik van een subsidie uit het Dorpsbudget! De criteria voor indiening van een subsidieverzoek zijn eerder op de website van Dorpsbelangen Aalden gepubliceerd. Je vindt ze hier.

En….er is taart!

Agnieszka Dabrowski, sinds 4 jaar wonend met haar gezin in Aalden, laat alle aanwezigen proeven van de door haarzelf gebakken Poolse taarten. Daar wil je toch bij zijn?

Tot zaterdag!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *