Laatste Nieuws

Pauw Kleurrijk

Nieuwe foto-expositie f8: Kleurrijk

Guillaume PoolFotocollectief f8 opent op zaterdag 30 juni om 15.00 uur de nieuwe foto-expositie “Kleurrijk” in de Aelder Meent. Een levendige kleurrijke expositie van acht fotografen, jong en oud, met een grote diversiteit aan foto’s. De opening wordt verricht door vertelkunstenaar Guillaume Pool. De heer Pool is o.a. dichter, toneelschrijver, vertelkunstenaar en nog veel meer. Voor zijn introductie van de Surinaamse literatuur in Nederland heeft hij in 2009 een lintje ontvangen en is hij benoemd tot Ridder in de orde van Oranje-Nassau. Een kleurrijk persoon die uitstekend past bij het thema van deze expositie.

Uitnodiging

Fotocollectief f8 nodigt u van harte uit om de opening op zaterdag 30 juni om 15.00 uur bij te wonen. De expositie duurt van zaterdag 30 juni tot en met zaterdag 1 september en is te bezichtigen tijdens de openingstijden van de Aelder Meent of op afspraak. Op elke zaterdagmiddag zijn 2 fotografen aanwezig voor vragen en/of een gesprek.

Contactgegevens

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Monique Jonkman-Koolen (06-29436414 of rhmjk01@gmail.com)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *