Laatste Nieuws

taalcafé

Taalcafé 17 januari van start

Het azc organiseert vanaf 17 januari elke woensdag van 14.00 tot 16.00 uur een taalcafé in De Aelder Meent. De mensen uit het azc volgen Nederlandse les en daarbij is het oefenen van de spreekvaardigheid een belangrijk onderwerp. De bedoeling is dat bewoners van het azc in gesprek gaan met inwoners van Aalden en omliggende dorpen. Door middel van gezelschapsspelletjes (bijv. sjoelen, taalkwartet, mens erger je niet, etc.) wordt op een speelse wijze nader kennis met elkaar gemaakt. Daarna is het de bedoeling om meer themagericht met elkaar in gesprek te gaan. Gedacht wordt aan thema’s als “gewoonten en gebruiken”, “cultuur en traditie”, “werken in Nederland”, “rolverdelingen” en “integratie in een nieuw land.”
Onder het genot van een kop thee of koffie hopen we tot gezellige en leerzame bijeenkomsten te komen, waarin de verbinding tussen de diverse bewoners centraal zal staan.

Wil je hieraan deelnemen of als vrijwilliger meehelpen aan het organiseren van deze leuke activiteit? Geef je dan op bij Maria van Ee via mariavanee@coa.nl of telefonisch via 088-7153806.
Gewoon langs komen mag natuurlijk ook![/toggle]

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *