Laatste Nieuws

Nieuwe activiteiten!

Binnenkort zijn er maar liefst drie nieuwe activiteiten in de Aelder Meent:

Knutselmiddag Kreakracht

Voor kinderen van 6 – 12 jaar (jonger onder begeleiding van een volwassene) is er op vrijdag 2 maart van 14.30 tot 16.00 uur een knutselmiddag. Maak je eigen, echt bewegende monster, robotje of UFO. Met een motortje, een batterij en allerlei andere materialen maak je een uniek model op deze knutselmiddag. Materiaalkosten € 3,- per kind. Opgeven via info@kreakracht.nl o.v.v. naam, leeftijd en woonplaats.
Om alvast te noteren: de volgende knutselmiddagen zijn op 30 maart, 4 mei en 1 juni.

Prepareren oude boeken

oude boeken preparerenOude boeken nieuw leven inblazen? Dat kan vanaf 6 april elke vrijdag van 14.00 tot 16.00 uur in de Aelder Meent. Onder begeleiding van Gerda Voorbach tovert u oude boeken om tot leuke tafereeltjes. Op bijgaande foto ziet u daar voorbeelden van. Vanaf 13 maart zijn ook echte voorbeelden te bewonderen in de vitrines van de bibliotheek. Voor materiaal en gereedschap wordt gezorgd, maar neem zelf gerust oude boeken en materiaal mee, dat in uw kunstwerk kan worden verwerkt.
Kosten: € 25,- voor 6 vrijdagmiddagen.
Opgeven en nadere informatie bij Gerda Voorbach tel. 0591-377441.

Rijdende Popschool

logo rijdende popschoolAltijd al in een bandje willen spelen? Dat kan vanaf begin april onder begeleiding van een deskundige bandcoach van de Rijdende Popschool.  Zowel kinderen vanaf 8 jaar als volwassenen kunnen zich hiervoor te zijner tijd opgeven. Nadere informatie over de startdatum, het volgen van een proefles en de kosten volgt.

Zie ook de pagina Activiteiten voor informatie over deze nieuwe activiteiten.

 

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *