Laatste Nieuws

paaseieren in gras

Paaseieren zoeken bij de Aelder Meent

Op Paasmaandag 2 april was er weer het traditionele Paaseieren zoeken. Deze keer bij de Aelder Meent. Drie bestuursleden en een vrijwilligster verstopten de eieren en daarna was het wachten op de kinderen. Die kwamen in groten getale. Meer dan verwacht en dat was natuurlijk heel gezellig!

Al snel kwamen de eerste kinderen met hun ouders binnen. Eerst even een kop koffie/thee voor de ouders en ranja voor de kinderen. Daarna was het tijd om eieren te gaan zoeken. De groep 0 jaar tot en met groep 2 hadden het plein van CBS de Schutse tot hun beschikking. Groep 3 tot en met groep 6 het plein van OBS de Anwende. Groep 7 en 8 zochten de eieren bij het trapveldje achter de sporthal.

Al snel waren alle eieren gevonden en ook de 3 gouden paashazen. Na het zoeken was er binnen in de Aelder Meent wederom koffie/thee en ranja met voor de kinderen een chocoladelolly. De vinders van de paashazen kregen hun prijs uitgereikt en kunnen iets lekkers halen bij Daan’s Snackmobiel.

Dion Kuipers  Simon Troostheide  Ramon Koedijk

De winnaars zijn van links naar rechts Dion Kuipers, Ramon Koedijk en Simon Troostheide. Alle drie van harte gefeliciteerd!

Met mooi weer en veel kinderen was het een gezellige ochtend!

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *