Laatste Nieuws

homeopathie

Komende week: info-bijeenkomst homeopathie en spreekuur Icare Jeugdzorg

Deze keer extra aandacht voor zorg en welzijn met het wekelijkse spreekuur van Icare Jeugdzorg en een interessante informatiebijeenkomst over homeopathie. Zie voor deze en alle overige activiteiten komende week ook de pagina Activiteiten.

Icare jeugdzorg

logo Icare jeugdzorgOp dinsdagmiddagen tussen 14.00-15.00 uur houden jeugdverpleegkundigen van Icare een inloopspreekuur voor kinderen van 0 t/m 4 jaar. U kunt vrijblijvend terecht met al uw vragen over de opvoeding (bijvoorbeeld voeding, slapen en/of gedrag). Daarnaast kunt u uw kind wegen. Tijdens de schoolvakanties en op de vijfde dinsdag van de maand is er geen inloopspreekuur. In de agenda op de pagina Activiteiten staan alle spreekuren van Icare Jeugdzorg vermeld.

Informatiebijeenkomst Homeopathie

erna koole
Erna Koole – Inti Homeopathie

Homeopathie….veel mensen weten dat het een geneeswijze is en iets met kleine korreltjes. Maar hoe zit het nou precies? Woensdag 4 april van 20.00 tot 21.30 uur komt Erna Koole er over vertellen in de Aelder Meent. Zij heeft 20 jaar ervaring als homeopaat in haar eigen praktijk Inti-Homeopathie. Sinds kort is deze praktijk gevestigd in Benneveld.
Homeopathie is een zachte, natuurlijke geneeswijze met enorm veel kracht. Het is geschikt voor iedereen en voor bijna alle klachten. Ook heeft homeopathie een heel eigen kijk op ziekte en gezondheid. Wilt u meer weten over homeopathie? Woensdag 4 april om 20.00 uur staan de stoelen en de koffie/thee voor u klaar. De toegang is gratis!

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *