Laatste Nieuws

Edward Petrovics – lezing De Huns

Lezing De Huns - Edward Petrovics

Op dinsdagavond 30 oktober a.s. verzorgt de heer Edward Petrovics een lezing over zijn boek “De Huns”. Geïnspireerd door alle magische verhalen in en over Drenthe schreef de heer Petrovics een spannende thriller die je aan het boek gekluisterd houdt. Zeker voor de mensen uit Drenthe komen bekende plaatsen en namen voorbij.

De heer Petrovics woont in Zwinderen en heeft dit boek in eigen beheer uitgegeven. Inmiddels is hij ook druk bezig met de opnames voor een luisterfilm met stemacteurs. Eind november moet de montage klaar zijn van de pilot aflevering. Twee omroepen hebben al serieuze interesse getoond om het op de radio uit te zenden. Wordt de pilot goedgekeurd dan wordt het hele boek bewerkt tot ongeveer 15 afleveringen die op de radio uitgezonden zullen worden.

Het boek gaat over de jonge archeoloog Danny die veel magische en spannende dingen beleeft in wel 4 tijddimensies als hij op een mysterieus hunebed stuit. Brieven van Vincent van Gogh komen voorbij, net als het boek van predikant Johan Picardt. Ook de Trechterbekers die 5000 jaar geleden leefden, die in de ban van het mysterieuze hunebed zijn, komen voorbij.  Zelfs het Vaticaan komt aan bod. Het is een heel spannend boek met een superspannend plot.

Meer verklappen doen we niet. Kom langs op de lezing op dinsdagavond 30 oktober a.s. om 20.00 uur in de Aelder Meent, Paardelandsdrift 11, 7854 PR  Aalden. Kosten: 2,50 euro (incl. koffie en thee)

 

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Laatste Nieuws

13 juni 2019
10 maart 2019
Geen afbeelding
7 februari 2019