Laatste Nieuws

Aelder Meent

MFC De Aelder Meent 1 december gestart

De Aelder Meent is op 1 december van start gegaan met de opening door wethouder Jeroen Huizing van de bibliotheek nieuwe stijl en de foto-expositie “Kennis maken met “f8” van fotoclub “f8”. Hiermee is een eerste stap gezet naar realisatie van dit Multi Functionele Centrum voor Aalden en omliggende dorpen. Door de aanwezigheid in hetzelfde gebouw van een sportzaal, basisscholen De Anwende en De Schutse en kinderopvangorganisaties LOL Kinderopvang en Kinderwereld ontstaat een mooie, kansrijke combinatie van onderwijs en activiteiten op het gebied van o.a. kunst, cultuur en sport.

Mooie berichten in de media

In verschillende media is positief verslag gedaan van de opening van De Aelder Meent. Zie bijvoorbeeld RTVDrenthe, de ZuidOosthoeker en Coevorden Huis aan Huis. Ook op televisie liet RTVDrenthe (afspelen vanaf 9 min 47 sec) mooie beelden zien van de bijeenkomst in De Aelder Meent en de bibliotheek.

Aan de slag!

De Aelder Meent is de afgelopen twee jaar voorbereid. Toen de gemeente positief was over de visie van Dorpsbelangen Aalden over de invulling van De Aelder Meent, is eerst een onderzoek naar de haalbaarheid uitgevoerd. Dat leverde een positief resultaat op. Nu zijn we zover dat we de daad bij het woord kunnen voegen. Dat betekent niet dat De Aelder Meent al in volle omvang werkt. We zijn nog maar net gestart met het invullen van activiteiten, maar er zijn er nu al 8 activiteiten gepland! Zie de pagina Activiteiten voor meer informatie daarover. Ook wat betreft het optuigen van de organisatie valt er nog het nodige te doen. Zie daarvoor de pagina Organisatie.

Het streven is het activiteitenprogramma en daarmee de openingstijden van De Aelder Meent geleidelijk aan uit te breiden. We houden u daarvan uiteraard op de hoogte via deze website!
De actuele openingstijden staan rechts bovenaan deze pagina vermeld.

Misschien bent u ook geïnteresseerd in

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *